The Art of Letting Go Hoofdstuk 9

“Stel je voor hoe het zou zijn om te vergeten wie je bent, je emotionele bagage, je ideeën over jezelf te vergeten en gewoon de nieuwe jij te omarmen – met nieuwe overtuigingen, gedragingen en emotionele reacties. Helaas kan in het echte leven je oude identiteit erg resistent blijken te zijn tegen nieuwe overtuigingen en gedragingen. Hoe goed je ook begrijpt “Oude kaarten van de werkelijkheid dienen mij niet meer”, het voelt nog steeds erg onveilig om bekend terrein te verlaten en vrijmoedig te gaan waar nog geen mens eerder is geweest.

Hypnotische trance stelt je in staat tijdelijk buiten je realiteitskaarten te stappen, je drukke linkerhersenhelft tot zwijgen te brengen en een staat van verruimd bewustzijn te ervaren. Hoe meer tijd je doorbrengt in dit betoverende land, hoe makkelijker het is om oude overtuigingen en een achterhaald zelfbeeld los te laten.”

fragment uit The Art of Letting Go van Anna Margolina

Zie onder ‘Informatiebronnen’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Na het plaatsen van een reactie moet deze eerst worden goedgekeurd voordat deze verschijnt.

Er zijn nog geen berichten achtergelaten, wees de eerste.